Bestilling- og betalingsprosses

  1. RandyRun fungerer som formiddler for online-spill…;
  2. …og driver et nettsted www.randyrun.no, for både tilbydere og kjøpere av virtuelle varer. På siden presenteres de beste tilbudene med et viktig kriterium: pålitelighet, pris og leveringstid).
  3. Kjøperen bestiller hans ønskede prådukter direkt på websiden og…;
  4. betaler til Swisshold GmbH.
  5. Swisshold informerer RandyRun når betalingen har blitt mottat
  6. RandyRun sender ønskede bestilling videre til selgerne.
  7. Selgere leveler bestillingen til kjøperen. I mellomtiden er RandyRun villig til å svare på spørsmål om ang. Betalingsprosessen.
  8. Swisshold betaler serlgere


Zahlung via Swisshold

Swisshold GmbH er et selskap lokalisert i Sveits. Du kan være sikker på at først blir selgerne betalt.

Levering
RandyRun forbeholder seg retten til å dele opp bestillingen melom flere selgere for å forkorte leveringstiden. .


Annulering av ordre

Det er kun mulig å annulere bestillingen før leveringen finner sted. Så snart leveringen ble fullført er de tikke mulig til å annulere bestillingen.


Gnerelle forretningsbetingelser

Våre generelle forretningsbetingelser vil være gjeldende ved alle bestillinger.


Forbehold

RandyRun GmbH, Swisshold GmbH og selgere kan ikke holdes ansvarlig for skader forårsaket av spillprodusenter. I slike tilfeller anbefaler vi å kontaktere spillprodusenten direkte. .


Kvalitetskontroll

RandyRun overvåker regelmessig leveringene for å sikre at alt blir levert tilfredsstillende. Useriøse selgere blir ikke betraktet som vrukbare i fremtiden


Refundering

Blir det ikke mulig å finne tilfredsstillend raskt en selger, så kan betalingen blitt refundert av den sveitsiske Swisshold GmbH. Ellers RandyRun bil søke så lenge en selger inntil den ble vellyket formidlet.


Kunde- og Accountdata

RandyRun behandler alle kunders personopplysninger konfidensielt i henhold til personopplysningsloven. Vi lager disse opplysningene kun for å kunne ivareta og administrere kundeforholdet og herunder informere om produkter, tjenester og andre ytelser fra RandyRun GmbH.