Hvem er Randy?

RandyRun er Europas første og markedsledende leverandør av virtuelle valutaer, Items, Level-Services og Accounts i MMOs (Massive Multiplayer Online Games) eller sportsspill. RandyRun, som har vært fra begynnelsen av med i bransjen (siden 2000) formidler også GameKeys og GameCards til alle gjeldene spill. Men hva er egentlig RandyRun?

RandyRun stiller deg til disposisjonen den virtuelle tjeneren, som kalles Randy. Der er han, som overtar ansvaret å hjelpe deg med alle tidkrevende aktiviteter i spillet. Han formidler Gold, Items, Mounts, Accounts og selv Level-Services. Dessuten GameKeys og GameCards og det i løpet av minutter!

Hans mål er å resudere de irriterende og tidskrevende aktiviterer i spillet ved å formidle deg Gold, Items og Leveling Services. Trofast i forhold til hans motto:

„No work. Just fun. With RandyRun."

Randy er ikke bare kjent i online-gaming-scenen, men også svært kompetent innom onlinespill. På sine siste stasjoner (3dsvs.com, ingameservice.com) har Randy oppyget et nettverk av førsteklasses forbindelser. Han kjenner ikke kun de beste proffesjonelle spillere og de mest troverdige leverandører av Gold (gull), men også svært kompetente Supportere.

Og det gjelder alt: sikkerhet, seriøsitet, hastighet og kundeservice. RandyRun setter standarder som er ikke tilstrekkelig til flere konkurrentene. RandyRun GmbH er et tysk selskap med både verneting og hovedkontor i Tyskland. Våre kvalifiserte supportere snakker selvfølgelig tysk og engelsk og hjelper deg videre med dine spørsmål

Gvorfor er det viktig for oss? Du må jo vite hvem du kan stole på. Der er best at du lærer ham personlig å kjenne!